Beoordelingen / Product review

 • Rinus 08-09-2020

  Geweldige aankoop.

  Geweldige aankoop, erg gemakkelijk om de tas op het dak te plaatsen. veel ruimte. Wel zelf de beugels iets ingekort. Helemaal top.
 • Rob 19-08-2020

  Toptas & top geholpen

  Ik ben zeer blij met de tas, goede kwaliteit, keurig waterdicht en goed geprijsd.
  Tevens ben ik top geholpen door snelle en accurate service waardoor de vakantie door kon gaan.
  Tas en firma aanrader.
 • Tevreden 24-07-2020

  De daktas heeft genoeg ruimte, alleen de montage met de lange pinnen is niet handig, er is kans op schade en het gaat ten koste van bagageruimte

  Daktas heeft genoeg opbergruimte. Is na gebruik ook gemakkelijk op te bergen omdat deze platte tas weinig ruimte inneemt. Alleen het monteren kan korter, het zijn nl. lange schroefpinnen waar op 16 plaatsen een plastic schroef wordt geschroefd. Deze lange schroefpinnen nemen tevens ruimte in omdat je een tas niet op de pinnen kan zetten i.v.m. mogelijke schade. Oplossing zou kunnen zijn kortere schroefpinnen die dan buiten de tas geschroefd worden.
 • Koos 16-06-2020

  Helemaal top!

  2 mooie Kjust tassen gekocht die precies in onze kofferbak passen en dan kan er ook nog genoeg spullen en kleding in. Mooie en stevige tassen. Helemaal wat wij er van verwacht hadden.
 • Hungry Onion 11-06-2020

  Precies wat we zochten!

  Deze tas heeft onze kampeeruitstapjes een stuk makkelijker gemaakt. Het enige probleem is dat het een tijdje duurt om het op het dak van je auto te repareren. Maar als hij eenmaal op is, is er genoeg ruimte binnenin. Het is ook gemakkelijk op te bergen omdat het op te vouwen is tot een handige draagtas.
 • Perfecte tassen dakkoffer 03-11-2019

  erg handig en licht van gewicht

  4 perfecte tassen, licht van gewicht, makkelijk vooraf in te pakken en voorzien van goede sluiting, waterdicht, 4 x tas in dakkoffer alles past perfect geen losse rommel meer in de dakkoffer en je haalt precies die tas eruit welke jij wilt (als je tenminste weet wat in elke koffer zit en ze hebt gemerkt). zeer tevreden
 • Jos 07-10-2019

  Degelijke en passende tassenset

  4 praktische tassen welke goed passen in onze Saab cabrio 2018. Veel verschillende inpak mogelijkheden door de indeling van de tassen waarvan 2 met extra vakken. Zowel onderin als aan de zijkanten.
 • Nicolai 24-07-2019

  Fijne goede tassen

  Deze tassen et aangeschaft voor de vakantie zeer veel ruimte overgehouden hiervoor en ze waren snel geleverd dus zeer tevreden erover
 • Peter 28-01-2019

  Prima,goeie site.

  1e x bestelling gedaan via de site,Alles makkelijk te vinden.
  Bezorging was toppie.Tassen zijn mooi en waren degelijk verpakt.niet voor niets 5 sterren.
 • Ronald 13-08-2018

  Prima daktas

  Wij hebben de daktas bovenop het deksel van de bagagewagen vastgemaakt. Dat paste perfect. Vastklikken en spanbanden erover, klaar. En het viel ons op hoe veel er in de tas kan. Goede, stevige kwaliteit en de regenbui onderweg drong er niet in door.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Volgende