• Lorem ipsum

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

iDEAL  Visa  Mastercard  Maestro  Bancontact  SOFORT Banking  Giropay

Onze partner voor de betalingen is MultiSafepay. MultiSafePay is een organisatie die betalingsmogelijkheden aanbied zodat alles onder 1 dak valt en wij niet van elke bank een module in de shop hoeven te verwerken. Veiligheid en betrouwbaarheid is bij online transacties het aller belangrijkste aspect.

iDeal Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank en vele andere banken heeft kun je direct gebruik maken van iDeal, je hoeft je hiervoor niet aan te melden. iDeal biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse bankenBetalen met iDeal kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren. Met iDeal hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDeal betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.  Hoe werkt iDeal? Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Vervolgens vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van de bestelde producten.

Overschrijven kan natuurlijk ook, als wij dat de betaling hebben ontvangen wordt het pakket verstuurd. Rekeningnummer: IBAN: NL61 RABO 0108 4377 79 t.a.v. TPS Trading.